Check-in
No.Night
Adult
Kid

Et sted, hvor du kan slappe af i sind, krop og sjæl – the Elements Resort Krabi

The Elements Resort er et intimt, lille skjulested ned til stranden ved Klong Muang Beach Krabi, blot 19 kilometer fra Ao Nang-stranden og turistcentrum Krabi.
Luksus-resorten er designet til at reflektere naturens fire elementer; jord, ild, vind og vand. Disse elementer er inkorporeret i værelsesdesignet, gæsteoplevelsen såvel som spise- og spa-oplevelserne.

The Elements Resort består af 65 intime værelser, nogle med adgang til svømmepølen og andre med eget boblebad, og appellerer til familier på ferie, par, der ønsker en romantisk afstikker og grupper, der bare har lyst til at have det sjovt. Villaer er beliggende væk fra hovedbygningen, nogle med adgang til svømmepøl, og tilbyder en luksus af plads og uforstyrrethed.

Restauranten “Sea Breeze” er åben hele dagen og er centralt placeret ved svømmepølen. Der serveres lækre thairretter og international kogekunst hver tid på dagen.
Hvis du kan lide at læne dig tilbage og nyde en drink til solnedgangen, så tag hen til Magma bar, hvor der serveres øl, vin, kølige, forfriskende cocktails og lækre forretter.

Opdag fred på jord i “Peace on Earth”, resorten spa, og slap af med fristende, eksotiske behandlinger, bl.a. kropsmassager, luksuseksfoliering og -indpakninger, ansigtsbehandlinger, hydroterapier, manicure, pedicure, voksbehandlinger og behandlinger kun til mænd. Alle behandlinger bruger udelukkende specialblandede aromaterapiprodukter af naturlige ingredienser og essentielle olier.

The Elements Resort er det ideelle luksushotel; perfekt til møder og direktørmøder med fuldt serviceret konferencefaciliteter og mulighed for indendørs- og udendørsaktiviteter. Begivenheder koordineres og sørges for til mindste detalje.

Leder du efter en bryllupsdestination i Krabi eller Thailand? Vil du have en vielsesceremoni i solnedgangen eller en forpligtelsesceremoni i morgenstunden? Vi kan tilbyde fleksible valgmuligheder, der garanterer, at du er lykkelig den dag, du vil huske resten af livet. Bryllupspakker til par og deres grupper kan arrangeres, så de inkluderer bryllupsmiddag, cocktails før og efter begivenheden samt bryllupsfest.

Andre faciliteter inkluderer motionscenter, yoga og aerobic-studie, dampbad, sauna, ikke-motoriseret vandsport samt lydisolerede karaokerum. The Elements Resort Krabi er det ideelle ferielejested til dem, som ønsker at være tæt på stranden og samtidig nyde friheden og adgang til luksus og moderne faciliteter.

Besøg vores hjemmeside for at få mere information om Krabi Luxury Resort. Når du kommer til siden, skal du forvente, at alt indhold er på engelsk. Desuden skal al korrespondence også være på engelsk.

Klik her for at komme dertil!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non tellus enim. Morbi aliquet faucibus nulla, quis feugiat mauris aliquam ut.
read more
Member Log-in:

Elements Resort krabi TwitterElements Resort krabi Facebook
Bossotel Chiang Mai Hotel Bossotel Bangkok Hotel