Aankomstdatum
Nachten
Volw.
Kind.

Waar kunt u beter geestelijk en lichamelijk tot rust te komen dan in hotel The Elements direct aan het strand bij Krabi?

Hotel The Elements is een rustig gelegen familiehotel aan het strand van Klong Muang, slechts 19 Kilometer van het strand van Ao Nang en het toeristenplaatsje Krabi.
Dit luxe vakantieverblijf is ontworpen op basis van de vier natuurelementen: aarde, vuur, wind en water. Deze elementen zijn verwerkt in het ontwerp van de kamers, de eetruimte, de wellnessruimte en alles wat aan de beleving bijdraagt.

Hotel The Elements, dat 65 gezellige kamers telt, sommige met toegang tot het zwambad en andere met hun eigen jacuzzi, is de ideale plek voor gezinnen op vakantie, stellen die een romantisch uitstapje maken en groepen die gewoon een leuke tijd willen hebben. De huisjes staan los van het hoofdgebouw, grenzen bijna allemaal aan het zwembad en bieden een riante hoeveelheid ruimte en privacy.

Het restaurant Sea Breeze, waar van vroeg tot laat kan worden gegeten, ligt centraal bij het zwembad. Op het menu staan verrukkelijke Thaise en internationale gerechten.
Als u graag rustig met een cocktail achteroverleunt bij zonsondergang, gaat u naar de Magma-bar voor een koel biertje, wijn, verfrissende cocktails en smakelijke hors d’oeuvres.

Raak in een vredige stemming in “Peace on Earth”, de wellnessruimte met verleidelijke exotische lichaamsmassages, scrubbing en peeling, luxe gezichtsmaskers, hydrotherapie, manicure, pedicure en speciale behandelingen voor mannen. Bij de behandelingen wordt alleen gebruikgemaakt van met speciaal gemengde aromatherapieproducten uit natuurlijke ingrediënten en essentiële olie.

Hotel The Elements is ook het ideale luxeverblijf voor bijeenkomsten en besprekingen; zo hebben we vergaderruimtes met alle faciliteiten en mogelijkheden voor activiteiten binnen en buiten. Naar wens zorgen we voor de perfecte catering en coördinatie van activiteiten.

Zoekt u een mooie locatie voor een huwelijksfeest in Krabi of Thailand? Wilt u een trouwceremonie bij zonsondergang op het strand, of een verlovingsceremonie bij zonsopkomst? Bij ons is alles mogelijk. We zorgen ervoor dat u een onvergetelijk dag hebt, die u nooit zult vergeten. Bruiloftarrangementen voor paren en hun gasten worden helemaal afgestemd op uw wensen, ook het bruiloftsmaal en recepties ervoor en erna.

Andere faciliteiten zijn het fitnesscentrum, de yoga- en aerobicstudio, het stoombad, de sauna, watersporten (niet gemotoriseerd) en geluiddichte karaokeruimtes. Hotel The Elements in Krabi is het ideale vakantieverblijf voor mensen die graag dicht bij het strand zitten en die prijs stellen op hun vrijheid en op moderne, luxe voorzieningen.

Wij nodigen u uit om onze website te bekijken en verder te lezen over ons luxe vakantieverblijf in Krabi. De rest van deze website is in het Engels. Ook correspondentie met ons is alleen mogelijk in het Engels.

Klik hier om verder te gaan!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non tellus enim. Morbi aliquet faucibus nulla, quis feugiat mauris aliquam ut.
read more
Aanmelden leden:

Elements Resort in Krabi op TwitterElements Resort in Krabi op Facebook
Bossotel Chiang Mai Hotel Bossotel Bangkok Hotel