Sjekk inn
Ant. netter
Voksne
Barn

På dette strandhotellet kan du la kropp og sjel få slappe av – The Elements Resort Krabi

The Elements Resort er et intimt og personlig skjulested på stranden ved Klong Muang Beach Krabi, kun 19 kilometer fra stranden Ao Nang og turistsenteret i Krabi.
Luksusresorten er designet til å gjenspeile de fire naturelementene: Jord, ild, vind og vann. Disse elementene vil man også legge merke til i utformingen av rommene, gjesteopplevelsen samt i restauranten og spaanlegget.

The Element Resort består av 65 intime rom, noen med utgang til bassengområdet og andre med privat boblebad, og passer for familieferie, romantiske ferier kun for to og grupper som ønsker å kose seg i ferien. Villaene som ligger litt unna hovedanlegget har godt med plass og muligheter for privatliv. Noen av disse har utgang mot bassengområdet.

Middagsrestauranten "Sea Breeze" er åpen hele dagen og serverer nydelig thailandske og internasjonale retter når du måtte ønske.
Hvis du ønsker å lene deg tilbake og slappe av mens du nyter en cocktail i solnedgangen, kan du gå til baren Magma som serverer øl, vin, friske cocktailer og nydelige småretter.

Opplev ekte fred på jord på spaanlegget "Peace on Earth". De eksotiske behandlingene inkluderer kroppsmassasje, luksuseksfoliering og innpakkinger, ansiktsbehandlinger, vannbehandlinger, manikyr, pedikyr, voksing og behandlinger kun for menn. Alle behandlinger bruker kun spesialblandede aromaterapiprodukter fra naturlige ingredienser og essensielle oljer.

The Elements Resort er det perfekte luksushotellet: Perfekt for møter og styrearbeid, med fullservice konferansefasiliteter og muligheter for aktiviteter både innendørs og utendørs. Arrangementene blir nøye koordinert og arrangert.

Er du på jakt etter et sted å gifte deg i Krabi eller Thailand? Ønsker du en bryllupsseremoni i solnedgangen på stranden eller kanskje du vil inngå partnerskap i en seremoni tidlig på morgenen? Vi tilbyr fleksible muligheter slik at du garantert vil bli fornøyd med den dagen du kommer til å huske for resten av livet. Bryllupspakker for par og gjester kan arrangeres etter dine ønsker, inkludert bryllupsmiddagen, cocktailer før og etter seremonien og andre funksjoner.

Andre fasiliteter inkluderer treningsstudio, yoga og aerobicsal, damprom, badstue, ikke-motorisert vannsport og lydtette karaokerom. The Elements Resort Krabi har de perfekte utleieboligene for de som ønsker å bo nær stranden samt ha frihet og tilgang til luksus og moderne fasiliteter.

Vi inviterer deg til å besøke nettsiden vår for mer informasjon om Krabi luksusresort. Alt innhold på siden er på engelsk. All korrespondanse må også være på engelsk.

Klikk her for å besøke oss!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non tellus enim. Morbi aliquet faucibus nulla, quis feugiat mauris aliquam ut.
les mer
Pålogging for medlemmer:

Elements Resort Krabi TwitterElements Resort Krabi Facebook
Bossotel Chiang Mai Hotel Bossotel Bangkok Hotel