lyxvillor i krabi
Check-in
No.Night
Adult
Kid

En plats att koppla av i sinne, kropp och själ i ett hotell alldeles vid stranden – The Elements Resort i Krabi

The Elements Resort är en mysig tillflyktsort av boutiquetyp belägen alldeles vid stranden på Klong Muang Beach, Krabi, bara 19 kilometer från Ao Nang-stranden och turistcentret Krabi.
Denna lyxbadort har utformats för att återspegla naturens fyra element: jord, eld, vind och vatten. Dessa element har införlivats i rummens utformning, gästupplevelsen liksom mat- och brunnsortsupplevelsen.

The Elements Resort, som består av 65 mysiga rum, en del med tillgång till pool och andra med privat jacuzzi, välkomnar familjer på semester, par som söker en romantisk tillflyktsort och grupper som bara vill ha skoj. Villor ligger avsides från huvudsektionen; en del har tillgång till pool och erbjuder lyxen av utrymme och ostördhet.

Restaurangen “Sea Breeze”, som står öppen hela dagen, ligger centralt vid sidan av poolen och serverar utsökt thailändsk och internationell mat när som helst.
Om du tycker om att slå dig ned och koppla av med en cocktail i solnedgången, så ge dig över till Magma-baren, som serverar öl, vin, svalkande och uppfriskande cocktails och läckra smårätter.

Upptäck fred på jorden i “Peace on Earth”, badortens hälsobrunnsanläggning, och koppla av med frestande exotiska behandlingar, inklusive kroppsmassage, lyxiga exfolieringar och masker, ansiktsbehandling, vattenterapi, manikyr, fotvård, vaxning och specialbehandlingar bara för män. I alla behandlingar används endast specialblandade aromterapiprodukter från naturliga ingredienser och eteriska oljor.

The Elements Resort är det ideala lyxhotellet, perfekt för möten och styrelsekonferenser med fullt utrustade konferenslokaler och möjligheter till både inom- och utomhusaktiviteter. Evenemang koordineras och arrangeras noggrannt.

Söker ni en bröllopsdestination i Krabi eller Thailand? Vill ni ha en bröllopsceremoni på stranden i solnedgången eller en trohetsceremoni tidigt på morgonen? Vi erbjuder flexibla valmöjligheter för att garantera er lycka under en dag som ni kommer att minnas livet ut. Bröllopspaket för par och tillhörande grupper kan arrangeras enligt önskemål, inklusive bröllopsmiddag samt cocktails och tillställningar före eller efter händelsen.

Andra bekvämligheter inkluderar fitnesscenter, yoga- och aerobicsstudio, ångrum, bastu, icke motoriserade vattensporter samt ljudisolerade karaokerum. The Elements Resort i Krabi är det idealiska stället att hyra semesterlogi på för dem som vill bo nära stranden och samtidigt njuta av friheten och tillgången till lyx och moderna bekvämligheter.

Vi inbjuder er att besöka vår webbplats för mer information om lyxbadorten i Krabi. Observera att allt innehåll på webbplatsen kommer att vara på engelska. Dessutom måste all korrespondens ske på engelska.

Klicka här för att besöka webbplatsen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non tellus enim. Morbi aliquet faucibus nulla, quis feugiat mauris aliquam ut.
read more
Member Log-in:

Elements Resort krabi TwitterElements Resort krabi Facebook
Bossotel Chiang Mai Hotel Bossotel Bangkok Hotel